Catch-ups innan hemflyg


Har landat på ett AirBnb I närheten av Heathrow inför flygningen hem imorgon. Knackade på och möttes av en supertrevlig kvinna som visade mig in i rummet, och alltså, vilket rum! Sängen. Sängen når mig upp till höften. Övre kammen av höften. Den är SÅ hög. Kommer sova som en dröm! Hör flyg på håll, känns ändå tryggt, då vet jag ju att jag är nära flygplatsen. Eget badrum. Där ska sedan tas en dusch innan läggdags. Packa om väskorna lite kvickt och göra mig redo för imorgon. Blir hyfsad tidig uppgång för att hinna med tillbakalämning av bil och så vidare. 

Bra dag idag. Började i och för sig med separationsångest från Sophie. Jag hoppas att det inte dröjer för länge innan jag ser henne eller någon av de andra igen, men man vet ju inte riktigt när det blir. Åkte från Cirencester upp till Cheltenham, har inte varit där någon gång hittills denna gången, men nu körde jag i alla fall igenom och till ett Starbucks som ligger lite i utkanten. Där mötte jag upp Natasha, en tjej jag jobbade med när jag var på Holland Cooper 2020 och började praktiken. Så henne har jag inte sett sen innan Covid bröt ut. Det var så roligt! Så kul att träffa henne igen. Mycket att uppdatera och prata om. Verkligen inspirerande tjej, jobbar bland annat med sitt eget märke nu, Topaz Swimwear, kolla upp det! Jobbar med hållbar design, kvalitet och produktion, så bra!

Efter en förmiddagskaffe med henne körde jag till Reading och tog en lunch och kaffe med Johanna, en typ ish släkting. Hon refererade till mig så, så jag tänker att jag får göra det med. Egentligen släkt till Hjalle, men vi har fortfarande så himla bra kontakt, så vi är typ fortfarande det tänker vi. Lät så mysigt också när Sophie nämnde henne som min ”niece”, så jag tänker att det är det hon är. Hur som, hon gör i alla fall en utbytestermin där så vi åt fantastisk burgare och pratade om vad vi upplever om England, vilka saker som är olikt från hemma och vad som ändå är hyfsat likt. Hur mycket hon hängt i London och vad som händer där, hur det är att bo i studentkorridor med sju grabbar och betala en alldeles för saftig hyra och hur det är att ha föreläsningar på engelska. På fackspråk. I juridik. 

Kaffet intogs på ett annat mysigt fik, mer snack om livet (bland annat huruvida en 25årig italienare är en bättre dejt för henne eller mig), en stros genom Readings centrum och en guidad tur över campus. Väldigt mysigt. Var längesen jag såg henne också, så det var verkligen kul! 

In i bilen igen och mot Dorney. Och nu sitter jag här, i en liten fåtölj bredvid jättesängen. Med en kopp te och resterna av en påse Pom-Bears jag fick av Sophie att ha som snacks när vi var i London i lördags. Också en chokladbit sen jag bakade kakor till Birgittas familj. Jag provlåg sängen (alltså påklädd. För mig själv. Utan sällskap. Känner att jag behöver förtydliga den) förut för att kunna informera Linn om den är lika skön som den ser ut. Då insåg jag att jag nog är rätt trött. Det är också alldeles varmt och mysigt här bredvid elementet. Så nu. Nu ska jag ta tag i det där livet och packa om det sista i mina väskor, ta duschen och krypa ned mellan krispiga lakan och fluffigt täcke. London och helgen med Sophie skriver jag om imorgon!

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *